Hos JTB Sweden är varje kund lika viktig, oavsett storlek!

Investeringar i toppmoderna bokningssystem gör att JTB Sweden kan lösa exakt samma uppgifter som väsentligt större konkurrenter. Detta gör att vi kan leverera samma typ av tjänster men samtidigt erbjuda en stor flexibilitet. I vårt utbud av affärsresor ingår allt från flyg- eller tågresor, hyrbilar, hotellövernattningar, tolkservice, utflykter med guider, visum- och vaccinationsupplysningar – eller bara goda råd och vägledning.

Totalservice

Vi gör vårt yttersta för att vara en värdefull samarbetspartner i reseplaneringens olika aspekter. Val av resetidpunkt, minimering av väntetider vid flygplansbyte och inte minst kreativa och alternativa förslag när det gäller att reducera reseomkostnaderna.
Resehandlingar kan antingen hämtas på våra kontor, skickas per post, levereras med bud eller hämtas på den närmaste flygplatsen – över hela världen.

Kvalitet och trygghet

Vårt mål är att utvidga och stå fast vid vår personliga och pålitliga kundservice. Vi lägger stor vikt på att skapa ett gott samarbete och en god dialog mellan resebeställare och våra resekonsulter. Grunden till ett sådant samarbete är att varje kund har sin personliga resekonsult och att väntetid minimeras genom effektiva telefon- och bokningssystem. JTB Sweden satsar framför allt på kvalitet framför kvantitet !

Vi anser att en av affärsresebyråns viktigaste uppgifter är att skapa trygghet för de kunder och resenärer vi har hand om. Hos JTB Sweden uppnås detta genom ansvarskännande medarbetare med stor expertis. Resenären skall känna sig trygg oavsett vilken destination i världen resan går till när de reser med oss.

Är Ni intresserade att få mer information om JTB Sweden, vänligen kontakta via mail eller ring oss per telefon 08-56624500.