Nytt, snabbt wifi på SAS-flyg

SAS är i full gång med att uppdatera wifi på alla sina Europa-flygningar. När uppdateringen är färdig kommer det att finnas höghastighets-wifi på de flesta flygningarna inom Europa, och internetanslutningen kommer att vara igång så snart flygplanet är i rörelse. Wifi kommer fortsatt att vara gratis för Eurobonusmedlemmar på guld- och diamantnivå samt resenärer på SAS Plus. Övriga resenärer kan få tillgång till det mot en mindre avgift.
Denna uppdatering är redan påbärjat och beräknas vara klar inom två år. När du boardat flygplanet kan du se om ditt flyg redan fått detta nya, snabbare wifi.
Partnerskap med Netflix
SAS har ingått ett partnerskap med Netflix, vilket innebär att du nu kan streama dina älsklingsserier uppe i luften med höghastighets-wifi! Det krävs dock att du har ett eget netflix-abbonnemang sedan tidigare.
Läs mer här: SAS wifi